Despre noi

Inființată in anul 1998, societatea noastră, S.C. Soritud S.R.L. comercializează corpuri de iluminat și oferă soluții pentru un iluminat de calitate si personalizat, atât pentru iluminatul de interior (aplice, plafoniere, spoturi, candelabre, lustre, lămpi decorative, veioze etc.) cât și pentru iluminatul de exterior (aplice, lampadare, pendule, lămpi cu senzor de mișcare, lămpi solare, etc).

Aceste corpuri de iluminat sunt destinate casei dumneavoastră precum și spațiilor de restaurante, birouri, magazine, saloane pentru evenimente, hoteluri etc.

Alegerea iluminatului unei case este foarte important, deoarece acest lucru pune in evidență interiorul și exteriorul casei dumneavoastră. Plecând de la acest lucru, societatea noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de corpuri de iluminat cu un design atragator, pentru un iluminat clasic dar si modern. Tot aici puteți să alegeți o sursa de lumină de bună calitate, adica un bec economic, un bec cu halogen, un bec cu filament LED etc.

Haideți să descoperim impreună conceptul de „casă inteligentă” care devine tot mai răspândit și în România. Puteti sa vă conectați telefonul la televizorul inteligent, sa ajustați termostatul prin conexiunea WIFI.

Similar putem sa vorbim si despre iluminatul inteligent al caselor moderne, unde vă puteți ajusta luminozitatea sau culoarea becurilor cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui smartphone. Cu aceste lămpi inteligente, vă puteți face clipe mai frumoase, vă puteți odihni după o zi grea de muncă, atunci când cu ajutorul unei telecomenzi puteți micșora luminozitatea plafonierei sau chiar schimba la modul lumina lunii doar apăsând un buton. Dar chiar și atunci când lucrați de acasă, puteți să vă setați cu ușurință lumina inteligentă la o lumină albă rece de lucru, făcându-vă astfel pregătirea mult mai eficientă.

Vă asigurăm ca aici puteți să gasiți orice produs de iluminat de care aveți nevoie și vă aștaptăm cu drag să vizitați magazinul on line www.soritud.ro., sau  in showroom-ul nostru din str. Calafatului nr 12C, Sat Braniște, Com.Podari, Dolj (la 2 km de Craiova).

 

Date Firmă:
S.C. Soritud S.R.L.
RO 11492260
J16/1121/1998
Str. Calafatului, Nr. 12C
Sat Braniste, Comuna Podari (la 2 km de Craiova)
Județul Dolj